Dobrodosli na web prezentaciju preduzeca
"ELEMKA KOMERC" d.o.o.
Stara Pazova

Elemka Komerc doo

 

 

Preduzece ELEMKA KOMERC doo je osnovano u martu 2009. Registrovano je kao trgovacko preduzece sa sedistem u Staroj Pazovi. Od samog osnivanja filozofija nam je bila da radimo sa velikim inostranim  proizvodjacima i velikim medjunarodnim trgovackim kompanijama, kojima bi bili  predstavnici ili distributeri proizvoda na ovom trzistu, tako da svojim klijentima ponudimo kvalitetnu robu,  koja se moze odmah preuzeti sa naseg skladista. 

Rezultati nasih dosadasnjih  aktivnosti su  predstavljanje i distribucija proizvoda velikih kompanija, od kojih izdvajamo:

 

EMKA JSC, SEVLIEVO, BUGARSKA
( Proizvodi: kablovi, lak zica , bakarni profili i aluminijumski profili, izolovani bakarni profili ...)


Sredinom 2009. godine, dobili smo generalno predstavnistvo fabrike "EMKA JSC" Sevlievo - Bugarska i zapoceli promet njenih proizvoda na teritoriji Srbije i drugih rebuplika bivse Jugoslavije. Za vrlo kratko vreme uspeli smo da nadjemo svoje mesto na trzistu i da pocnemo saradnju sa mnogo poslovnih partnera, sa kojima  i danas  odlicno saradjujemo.

Elemka Komerc doo


 

M+S HYDRAULIC, KAZANLAK, BUGARSKA
(Proizvodi: hidro motori, servo upravljaci, prioritetni hidro ventili, ...)

Pocetkom 2011. godine dobili smo predstavnistva fabrike "M+S Hydraulic", Kazanlak - Bugarska, koja je jedan od naj vecih svetskih proizvodjaca hidro motora, servo upravljaca i priotitetnih ventila. Ova fabrika ima izuzetan rejting u celom svetu. Kvalitetom svoje proizvodnje uspela je da zauzme jednu sedminu svetskog trzista.

 

 

Nas prodajni asortiman hidraulicnih motora mozete videti na linku:

- Hidro motori
 


 

HIDROS, TURSKA
( Robe: hidraulicni motori motori, hidraulicne pumpe, hidraulicni razvodnici, upravljacki uredjaji, sve vrste ventila, cilindri za traktore ....)

Od februara 2011. godine, dobili smo predstavnistvo velike turske kompanije "HIDROS" - Turska, koja je jedan od naj vecih trgovackih kompanija u sferi hidraulike. Ovim smo izuzetno dopunili lepezu predlaganih hidraulicnih uradjaja, tako da smo u mogucnosti da odgovorimo svakom zahtevu potencijalnih klijenata.

Elemka Komerc doo


 

Nas prodajni asortiman hidraulicnih komponenti je sledeci:

- Hidro motori
- Servo upravljaci
- Hidraulicne pumpe
- Hidraulicni razvodnici
- Hidraulicni ventili i slavine
- Hidraulicni agregati
- Filteri 


- Idr...


 

U buducnosti planiramo da nastavimo nas razvoj i rasirimo paletu proizvoda koje nudimo svojim klijentima.

U koliko ste zainteresovani za saradnju sa Elemka Komerc doo, javite se. Uvek mozemo naci nacin da se dogovorimo, na obostranu korist.